Drone Awards 2018

DRONES.nl gaat jaarlijks op zoek naar de beste drone video’s van afgelopen jaar. De website wil hiermee graag drone video’s van Nederlandse bodem in de schijnwerpers zetten. In 2018 zijn er Drone Awards te verdienen in twee verschillende categorieën: Luchtfotografie en Racing.

Stemmen

De redactie van Drones.nl bekijkt alle inzendingen en maakt een selectie van de beste, meest spraakmakende en leukste drone video's van het jaar. Van 1 t/m 30 november 2018 kunnen de bezoekers stemmen via de website van de DroneAwards op hun favoriete video's. Onder alle stemmers wordt er daarnaast nog een te gekke prijs weg gegeven.

Uitreiking

Nadat alle stemmen zijn geteld worden begin december de winnende video’s van de Drone Awards 2017 bekend gemaakt op deze website en op DRONES.nl. Zowel de winnaar in de categorie Luchtfotografie als de winnaar in de categorie Racing ontvangen naast een award en eeuwige roem een cheque t.w.v. 250 euro te besteden bij een droneshop.

Drone Awards

De Drone Awards zijn een initiatief van DRONES.nl en in 2014 in het leven geroepen. De winnaars van afgelopen jaar zijn bekroond als ‘Drone Video van het Jaar’ doordat zij het meeste aantal stemmen voor hun video hebben binnengesleept.Breng je stem uit »


De jaarlijkse Drone Awards worden georganiseerd door