Winnaars

Sinds 2014 gaat DRONES.nl jaarlijks op zoek naar de beste drone video’s van het afgelopen jaar. Onderstaande winnaars hebben een Drone Award in de wacht weten te slepen doordat hun dronevideo het meeste aantal stemmen heeft ontvangen. Wie er dit jaar aan deze Hall of Fame kan worden toegevoegd wordt begin december bekend gemaakt!

2018: Marco Borsato en Rene Sebastian

In 2018 werd Marco Borsato's videoclip 'Alsof je vliegt' bekroond met een Drone Award in de categorie 'Luchtfotografie'. Borsato maakte de videoclip niet zelf, de beelden werden gemaakt door Jelte Keur, die in 2014 de eerste Drone Award won. De unieke 360-graden video van Rene Sebastian uit Best werd verkozen tot winnaar in de categorie 'Racing'.
Meer info » | Nominaties »

2017: Roy Visser en Pieter Bos

De Drone Awards 2017 werden uitgereikt aan Roy Visser voor zijn video van Sardinië en Pieter Bos met zijn spectaculaire video op het circuit van de TT Assen.
Meer info » | Nominaties »

2016: Coen Swijnenberg en Tim van Vliet

In 2016 kende de Drone Awards voor het eerst twee winnaars. Radio 538 DJ Coen Swijnenberg wist met zijn video van Sri Lanka de Drone Award te winnen in de categorie Luchtfotografie. Droneracer Tim van Vliet won in de categorie racing met zijn freestyle video boven de tulpenvelden in Lisse.
Meer info » | Nominaties »

2015: René van Manen

De opnames van René van Manen in het apenverblijf van Burgers' Zoo gingen de hele wereld over nadat een chimpansee de drone met een tak uit de lucht sloeg.
Meer info » | Nominaties »

2014: Jelte Keur

Jelte Keur wachtte wel 10 maanden op mistige weersomstandigheden voor het schieten van zijn winnende drone video van de Domtoren in Utrecht!
Meer info »Breng je stem uit »


De jaarlijkse Drone Awards worden georganiseerd door